Eerste Communie – OLV Hemelvaart – Infoavond

Je dochter of zoon heeft net een belangrijke stap gezet: de overgang van de kleuterklas naar het eerste leerjaar.  Je kind verandert en als ouder kijk je vol verwachting naar de nieuwe wereld die opengaat.

Het kan zijn dat je ook Jezus een plaats wilt geven in deze nieuwe wereld.  Je wilt je kind Hem en Zijn manier van liefdevol leven leren kennen.  Als parochie willen wij samen met jullie en je kind, en de leerkrachten van de school op stap gaan om na het doopsel nu de eerste communie voor te bereiden en te vieren, op zaterdag 9 mei.

Weet wel dat niemand zich vandaag verplicht hoeft te voelen in z’n keuze voor de eucharistie.  Meer dan ooit is geloof iets waar jullie in alle vrijheid voor kiezen: een keuze waar jullie best in het gezin even rustig over nadenken.  In de eerstecommuniewerking zullen jullie immers als ouders actief betrokken worden.

Willen jullie samen met je kind(eren) verder ingroeien in het geloof van waaruit we op zondag samen vieren ? 
Zijn jullie bereid om de komende maanden verder kennis te maken met de eucharistie en de geloofsgemeenschap ?  Dan gaan we heel graag met jullie op stap komend werkjaar.

Alle info (over opzet, aanpak, plaatsen, data en de inschrijving voor de Eerste Communie) krijg je op de infoavond op maandag 21 oktober van 20u tot 21u in de weekkapel van de kerk OLV-Koningin (Lijsterbeslaan). 

Heb je interesse voor dit aanbod en de info-avond vul dan vóór 11 oktober stuur dan een mailtje naar ec.olvhemelvaart@gmail.com.

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail