Ontmoetingsavonden in de Federatie

Graag nodigen we jullie uit voor een nieuwe reeks ontmoetingsavonden in de federatie Mariakerke. ‘Blij dat jij er bent!’ is het dankbare thema waarrond de drie avonden kleur krijgen. Het is goed vertoeven in het gezelschap van mensen die een mooiere wereld voor ogen hebben. ‘Warmhartige en barmhartige’ mensen die zich laten raken door anderen en de handen uit de mouwen steken. Zij maken het verschil.

Eén van deze mensen is zuster Trees van de Clarissen. Zij neemt ons de eerste avond mee in het Bijbelse verhaal van de ontmoeting tussen Maria en Elisabeth. Dit evangelieverhaal toont ons de kracht van een echte ontmoeting, van gastvrijheid, van tijd maken voor God. Blij dat Hij er is! Het leert ons ook dat wie ontvankelijk is voor de aanwezigheid van God in het leven, aandachtig en attentievol wordt voor de medemens. Zuster Trees is op een eigen en unieke manier deze weg gegaan.

Welkom op woensdag 23 oktober in het Monasterium Zonnelied in de Mariakerkelaan 212.

We zijn er te gast tussen 19.30 en 21.30 u. We sluiten de avond af met een slaapmutsje en een babbel. Blij dat jij er bij bent!

De volgende ontmoetingsavonden gaan door op maandag 25 november en woensdag 29 januari. Noteer deze alvast in de agenda. Flyers liggen achteraan in de kerk.

FacebooktwitterpinterestmailFacebooktwitterpinterestmail